Over Schreurs Motorrevisie

Jaren ervaring in de autobranche, jaren vol opgebouwde kennis van automotoren. Nick en Sharon bundelden alle kennis en passie in een gespecialiseerd bedrijf in motorrevisie. Met een team van echte vakmensen overstijgen ze verwachtingen. Van klanten, van zichzelf en van iedere automotor. Bij Schreurs Motorrevisie geef je met vertrouwen je auto uit handen en krijg je gegarandeerd een betere automotor terug.

Team

Stuk voor stuk vakmensen met een passie voor auto’s. Teamplayers die met opperste concentratie samenwerken om het maximale uit jouw automotor te halen.

Werken bij Schreurs

Je treft geen stereotype werkplaats. In plaats daarvan stap je binnen in een moderne, opgeruimde en schone werkplaats waar een gemoedelijke rustige sfeer heerst. Geen stress, geen hoge werkdruk. De werkatmosfeer is net als de werkplaats volledig ingericht op focus, concentratie en precisie. Ieder voor zich, maar tijdens leuke gezamenlijke activiteiten en de vrijdagmiddagborrel komt het teamgevoel naar boven en is het op en top gezellig met ons team van autogekke collega’s.

Ik sta graag voor je klaar!